Locatii turneu lansare


Comunicat de presa


Coperta


Presa


Parteneri


In teatru, Chris Simion este cunoscuta ca un regizor de avangarda. Spectacolele ei reprezinta provocari atat pentru actorii cu care lucreaza, cat si pentru spectatorii care ii prizeaza povestile.
Acum, Chris Simion isi provoaca cititorii lansandu-si cea de a noua carte.
Noul sau roman 40 de zile, publicat de editura TREI, se lanseaza printr-un turneu unic in Romania: 40 de zile, 40 de orase, 40 de librarii, 40 de intalniri cu cititorii.

Calatoria autoarei incepe la 1 Martie la Bucuresti si se va incheia pe 9 aprilie.
In aceasta perioada, Chris Simion se va intalni cu cititorii din Focsani, Bacau, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Deva, Resita, Turnu Severin, Ploiesti, Constanta, Brasov, Tg. Mures, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Valcea, Braila, Galati, Tulcea, Calarasi, Pitesti, Mangalia, Giurgiu, Fagaras, Busteni, Craiova, Alexandria, Buzau, Slobozia, Campina, Predeal, Sinaia, Targoviste.


Primul eveniment are loc Duminica, 1 Martie, ora 15.00, la Carturesti-Verona.

Dupa bestseller-ul Ce ne spunem cand nu ne vorbim, Chris Simion ne propune 40 de zile, un roman-basm care iti da pofta de trait in adevar si frumos.
O carte scrisa in 40 de zile, un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. Recomandat persoanelor aflate in deruta existentiala, cu alergie la minciuna si cu tulburari de maturitate. Jocul incepe cu o singura pista: sufletul tau. In fiecare zi cobori in tine, in adanc. N-ai cum sa te-ntorci, n-ai cum sa te-opresti ci doar sa mergi inainte. Ultima zi este rascrucea, momentul deciziei: "incotro?". Cele 40 de zile de reflectie si sinceritate iti dau raspunsul si la final nu mai ai nicio sansa de ezitare...simti exact pe unde s-o iei.


Chris Simion s-a nascut pe 20 august 1977, in Bucuresti. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ – Bucuresti, sectia teatrologie, in 2000, si sectia regie teatru in 2005.
Prima carte, Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani, i-a fost publicata in 1994, autoarea fiind numita de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran in fusta lunga si neagra“. La 17 ani i se publica Dogmatica fericirii, iar in prefata cartii actorul Florian Pittis scrie: „Citindu-ti cartea am tras si eu o concluzie. „Vrei sa fii fericit? Daca esti pregatit sa suferi, iubeste! Chris Simion... nu esti cumva o reincarnare a mea?“. Alte titluri publicate: Disperarea de a fi (1996); De ce nu suntem ceea ce putem fi?(1997); Spovedania unui condamnat (1998/2000); In fiecare zi, Dumnezeu se roaga la mine (2002), Ce ne spunem cand nu ne vorbim (Editura Trei, 2010).
In 2009 devine membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.


Printre spectacolele care au consacrat-o in lumea teatrului se numara: “Oscar si Tanti Roz”, “Maitreyi”, “Mecanica inimii”, “Hotii de frumusete”, “Dragostea dureaza 3 ani”, “Scaunele”, “Hell”, “Studii despre Iubire” si multe altele.